01.08.2013 - 04.08.2013 - Jezera Zelengore 2013

ZelengoraPlaninarsko društvo „Zelengora" Foča organizuje tradicionalnu akciju „JEZERA ZELENGORE 2013" koja će se održati u periodu od 01. do 04. avgusta 2013. godine.
Ova akcija je jedan od najmasovnijih planinarskih pohoda na našim prostorima i nalazi se u kalendaru Planinarskog saveza Republike Srpske.

PROGRAM AKCIJE:
Okupljanje učesnika u četvrtak 1. avgusta na graskom trgu u Foči do 14 časova (za one koji idu organizovanim prevozom). Polazak autobusa ka Donjim barama u 14 časova, dolazak na jezero Donje bare i noćenje. 02. avgust, 7 časova – polazak sa Donjih bara ka Orlovačkom jezeru preko Uglješinog vrha i Bregoča, dolazak na Orlovačko jezero i noćenje. 03. avgust – Obilazak Kotlaničkog, Štirinskog i Borilovačkog jezera, noćenje na orlovačkom jezeru. 04. avgust, 7 časova – Polazak ka selu Vrbnica, preko Videža, Crnog i Bijelog jezera, dolazak u Vrbnicu i susret sa učesnicima akcije „DANI BOROVNICE 2013" u organizaciji Opštine Foča, polazak iz Vrbnice ka Foči u 17 časova. Za učesnike koji polaze iz Foče kotizacija za prevoz iznosi 30 KM, a uključuje prevoz opreme i učesnika akcije.

Prevoz će se organizovati prema broju prijavljenih, tako da su neophodne prijave učesnika najkasnije do 29. jula u 12 časova na telefon: +387 66 961 438 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Učesnici sami obezbjeđuju hranu, kamp i opremu za planinarenje.
NP „SUTJESKA" NEĆE naplaćivati taksu za ulaz u park.
SVI UČESNICI AKCIJE TREBA DA SE PRIDRUŽAVAJU PROGRAMA AKCIJE I PLANINARSKIH PRAVILA PONAŠANJA I MJESTO BORAVKA OSTAVE UREDNO I ČISTO.
Izvor: „Planinarsko društvo „ZELENGORA" Foča"

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU