Na Drinskom slalomu 3. avgusta više od 1.000 učesnika

drinska regata 240711Organizacioni odbor " Drinskog slaloma - Bratunac 2013 " privodi kraju pripreme za sedmu bratunačku regatu koja se pod pokroviteljstvom i u organizaciji Opštine Bratunac tradicionalno održava prve subote u mjesecu augustu, ove godine 3. augusta.

Članica Organizacionog odbora Olja Čučić izjavila je Feni da je cilj manifestacije promocija turizma na području Bratunca i ljepota Drine, saradnja sa drugim gradovima na rijeci Drini, kao i sa susjednim opštinama.

Po njenim riječima prošle godine je na regati bilo oko 800 učesnika, dok se ove godine očekuje između 1.000 i 1.500 i oko 150 plovila.

Novost je da će ove godine u organizaciji aktivno učestvovati i novoformirana Turistička organizacija opštine Bratunac i Eko rafting klub "Rajska plaža".

Start regate će kao i prethodnih godina biti u Orašnjaku kod Fakovića, a cilj nakon 26 kilometara plovidbe u Krasanpolju, s tim da je za sve učesnike predviđena pauza za organizovani ručak (vojnički pasulj i lovački gulaš) u Bjelovcu, kao i večera i bogat sportsko - zabavni program na Rajskoj plaži.

Izvor Nezavisne novine

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU