Nova atrakcija u Eko Fis-u: Vlašić dobio Adrenalinski park

Sportsko – rekreativni kompleks Eko-Fis Vlašić, udaljen 1 km od Babanovca, dobio je novu atrakciju. Radi se o Adrenalinskom parku, jednom izuzetnom projektu koji će obogatiti ukupnu ponudu Eko Fis-a i poboljšati turističku ponudu na Vlašiću.

Kako je potvrđeno iz kompanije FIS d.o.o. Vitez za eKapija.ba atraktivni adrenalinski park sa zipp-line preko jezera u završnoj je fazi izgradnje. Sam projekat je osmislio i realizirao stručni tim - instruktori kluba SCORPIO Edin Durmo, Jure Miljak i Ernad Ibrahimović, u suradnji sa Perom Gudeljom, generalnim direktorom i vlasnikom FIS-a.

eko vlasic

Izuzetna lokacija i prelijep ambijent je ono što će zasigurno upotpuniti doživljaj ljubitelja avanture, ali i svih posjetilaca parka kojeg već sada opisuju kao pravo malo remek djelo adrenalinskih sadržaja.

"Motiv za izgradnju ovakvog parka je naša želja da ponudimo nešto novo, do sada neviđeno na našim prostorima i mislimo da smo u tome uspjeli. Za sve zaljubljenike ekstremnih aktivnosti, ovisnike o adrenalinu ovo će sigurno biti pravi izazov, ali i zadovoljstvo. Naravno, zadovoljstvo da gledaju i tako pasivno učestvuju u uzbuđenju imaće i svi posjetioci Eko Fis-a što je, dakako, razlog više da nas posjete. Otvorenje parka planiramo do sredine augusta", kažu nam iz FIS-a.

Inače, zatvoreni bazen, sportski tereni za mali nogomet, košarku i rukomet, tenisko igralište i sada adrenalin park, samo su neki od atraktivnog sadržaja ovog kompleksa. Kako nam je rečeno, u planu je i izgradnja paintball igrališta i to će biti sljedeći korak ove kompanije u stvaranju još ljepšeg i potpunijeg okruženja za savršen odmor i rekreaciju u ljetnoj sezoni.

Napomenimo i to da je Eko Fis sa svojim sadržajima idealan za obiteljski odmor i zabavu, ali i za poslovne sastanke i team buildinge koji se rade po željama kompanija.

Izvor ekapija.ba

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU