drvna industrija bih

INSIDE by Eco - Sarajevo

inside by eco

Fabrika namještaja Ećo Company specijalizirana je za proizvodnju tapaciranog i pločastog namještaja, koja prati najnovija dostignuća u pogledu tehnologije proizvodnje, materijala i dizajna. Svi proizvodi zastupljeni u katalogu su standardnih dimenzija, uz mogućnost odabira materijala bilo da se radi o mebl štofu, eko-koži ili koži.

U sastavu grupacije postoji i DIZAJN STUDIO uz odjel za uređenje enterijera koji su jedinstveni po tome što obezbjeđuju uslugu po principu "ključ u ruke", kako za velike objekte tako i za manje poslovne centre, ugostiteljske objekte, banke, apartmane i stanove.

Ećo company je bez sumnje, jedan od bosansko-hercegovačkih lidera u proizvodnji ekskluzivnog namještaja vrhunskog kvaliteta. Uz spoj najsavremenije tehnologije i visoko kvalitetnih materijala rađa se namještaj prepoznatljivog modernog dizajna i izrazite funkcionalnosti: dvosjedi, trosjedi, ugaone sofe, fotelje, ležaji, dječiji krevetići, trpezarije, ormari, plakari, biblioteke i sl.

program

Fabrika je opremljena najnovijom tehnologijom i visokim nivoom profesionalnosti educiranog osoblja, a trenutni kapacitet proizvodnje je oko 150 garnitura mjesečno.

Svim klijentima kao i poslovnim saradnicima naglašavamo da naši proizvodi imaju garanciju kvalitete ISO 9001:2000

Misija kompanije je proizvodnja i pružanje usluga vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe, očekivanja i zahtjeve kupaca. Svoj cjelokupan uspjeh dijelimo sa drugima - podržavamo razne sportske manifestacije i turizam.

Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu obezbjeđujući svojim klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrijednost od drugih.

ENTERIJER

enterijer

VTK Poslovni magazin "Infokom" - 2012. godina

sarajevo

inside by eco tv1

inside by eco tv2

visit my country facebook

businessmagazin

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU