Napretkov dom

 

dom napredak vmc
Napretkov dom / multi – medijalni centar
Opustite se u našem restoranu sa kaminom, popijte čaj na našoj terasi sa koje se pruža panoramski pogled na Sarajevo. Gostima smo na raspolaganju tokom cijele godine, a profesionalno i posvećeno osoblje koje doista brine o udobnosti, učiniti će da Napretkov dom postane Vaše nezaobilazno odredište za odmor i rekreaciju, kao i poslovne sastanke i seminare.

Naša lokacija pruža jednostavan pristup autobusom, automobilom, ali se nalazi i unutar pješačke udaljenosti od žičare koja će uskoro biti obnovljena. Ovisno o sezoni, uživajte u nizu aktivnosti koje pruža olimpijska planina Trebević ili možete jednostavno mirno prošetati mnogobrojnim šumskim stazama.
Vjerujemo da će boravak u Napretkovom domu na Vas ostaviti dubok dojam i da ćete sa sobom ponijeti nezaboravne uspomene na Trebević i Sarajevo.

APARTMANI I SOBE

Smještaj je u 3 apartmana i 6 dvokrevetnih soba sa vlastitim kupatilom i toaletom, te 6 trokrevetnih soba sa zajedničkim kupatilima i toaletima odvojenim za muškarce i žene. Sve sobe su opremljene TV/SAT, telefonom i wireless internet konekcijom (gratis za goste).

SEMINARI I KONFERENCIJE

Konferencijska sala Napretkova doma pruža ugodnu radnu atmosferu za 60 – 70 osoba uz kvalitetan smještaj i najnoviju audio-vizualnu opremu. Nudimo mogućnost organizoranja raznih tipova seminara, konferencija, poslovnih sastanaka, prezentacija i drugih vrsta događanja.

Prateća tehnička oprema:
- Projektor
- Projektorsko platno
- LCD display
- Razglas
- WiFi Internet

U okviru ponude organizovanja poslovnih okupljanja u ponudi je i manja sala kapaciteta 10 – 15 mjesta.

Naš organizacijski tim će Vam pomoći kako biste uspješno isplanirali i proveli svaku vrstu poslovnog događanja, te će Vam pružiti stručnu i tehničku podršku pri samom održavanju istih.

Rado ćemo organizirati i posebna događanja poput raznih prijema, cocktaila, ručkova i večera, izleta, škola u prirodi i slično.

GRUPE I EKSKURZIJE

Napretko dom svojim kapacitetima nudi smještaj za učenička grupna putovanja, ekskurzije, apsolventska i sindikalna putovanja, rekreativne nastave, stručne skupove, seminare, folklorne grupe, kondicione pripreme sportista i slično

Slobodno nam se javite s punim povjerenjem, poslat ćemo Vam ponudu prema Vašim željama, prilagođenu interesima Vaše grupe.

Bitno je naglasiti da želimo postići što povoljniju cijenu aranžmana sa kvalitetom na nivou zadatih standarda.

Smještaj po destinacijama

sarajevo

Smještaj u Sarajevu

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU