Hotel Herceg

 

hotel herceg medjugorjeHotel Herceg izgrađen u lipnju 2011 godine, moderan je i komforno uređen objekt s četiri zvjezdice, smješten u srcu Međugorja. Svojom izgradnjom ikapacitetima doprinio je ponudi hotelskog smještaja u Međugorju za kojim se iz dana u dan pokazuje sve više potreba. Vaše povjerenje sigurno ćemo opravdati, jer mi smo tu da bi vaš boravak u Međugorju bio što udobniji i ugodniji. Hotel Herceg se nalazi u samom centru Međugorja, oko 600 metara udaljen od međugorske crkve sv. Jakova , a u blizini Pošte. Samim tim je položaj hotela izuzetno pogodan za lagano razgledavanje mjesta i obilazak svetišta.

Hotel Herceg se proteže na tri kata i ima kapacitet od ukupno 75 modernih komforno uređenih dvokrevetnih soba, od kojih je na svakom katu osigurana po jedna soba za osobe sa posebnim potrebama. Za lakše kretanje hotelom tu su i dva lifta, a za vaš ugodan boravak i sve usluge i informacije na recepciji hotela zaduženo je naše ljubazno osoblje. U prizemlju se nalazi i suvenirnica s međugorskim motivima, a radno vrijeme je prilagođeno gostima Hotela.

Ljubaznost i vrhunsku uslugu sigurno ćete osjetiti i u našem Lounge baru, a vaše gastronomske želje ispunit ćemo u hotelskom restoranu, s bogatom ponudom ukusnih domaćih i internacionalnih jela. Hotel Herceg dekoriran je slikama koje će vam otkriti sve čari Međugorja i Hercegovine.
Podijelili smo ih u tri niza:
– prvi na temu hercegovačkih prirodnih ljepota,
- drugi na tem hercegovačke kulture i tradicije, a
- treći niz smo potpuno posvetili temi Međugorja.

Time već u hotelu možete doznati mnogo toga što vas očekuje u obilasku kako Međugorja, tako i njegove prelijepe okoline. Posjetom hotelu Herceg sigurno ćete se uvjeriti da smo itekako zaslužili naše 4 zvjezdice, koje su jamstvo vašeg ugodno provedenog vremena u našem Međugorju i našoj Hercegovini.

Smještaj po destinacijama

citluk

visit my country booking.com

Rezervacije - Hotel Herceg

visit my country booking.com

Hotel Herceg

4

Sivrića b.b.
88266 Međugorje
Tel:  + 387 36 / 653 401
Fax: +387 36 / 653 411
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web: www.hotel-herceg.com

Smještaj u Međugorju

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU