Hotel Sunce

hotel sunce vlasic

Hotel Sunce Vlašić, objekat modernog planinskog tipa smješten je na 1240 m nadmorske visine, na najsunčanijem dijelu SRC Babanovac, na planini Vlašić. Hotel „SUNCE“ udaljen je 28 km od Travnika. Uz hotel se nalazi vlastiti baby ski-lift sa uređenim ski-stazama srednjeg nagiba, a svega 300 metara od hotela je početna stanica ski-lifta za odrasle.

Hotel SUNCE raspolaže sa 38 soba, maksimalnog kapaciteta od 110 ležaja. Sobe su komforno uređene, sa kupatilima (fen, tuš kabina), SAT-TV i telefonom. Hotel raspolaže modernim sistemom centralnog grijanja, te vlastitim zalihama vode. Ekskluzivno za naše goste, neposredno uz hotel, nalazi se osvijetljen natkriveni parking prostor, koji je osiguran 24 h modernim video-nadzorom. 

Našim gostima omogućena je i brza (Wi-Fi) Internet konekcija u cijelom objektu. U hotelu se nalazi i konferencijska sala sa ozvučenjem i tehničkom opremom koja uključuje: prenosivi projektor i platno, više flip-chart tabli, i laptop. Sala je pogodna za seminare, promocije i velike skupove. Naravno, da bi Vaš odmor bio potpun, tu su bazen zatvorenog tipa kao i wellness program, tepidarijumi, finska sauna, tursko-parno kupatilo, te naš program masaža.

Neposredno uz hotel „SUNCE“, na stazi našeg ski-lifta se nalazi i objekat „Koliba", savršeno mjesto za predah i okrepljenje u toplom planinskom ambijentu. Od otvaranja hotela, naš moto je bio i ostao: „niste kući, ali ste kao kod kuće", što ćete osjetiti čim kročite u hotel „SUNCE“. Ugodan prostor, neodoljiva kuhinja, te šarm našeg osoblja, čine naš hotel mjestom na koje ćete se uvijek vraćati.

Smještaj po destinacijama

travnik

Smještaj na Vlašiću

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU