Pansion Kameni dvorac

 

pansion kameni dvorac kakanj 01Pansion "Kameni dvorac" nalazi se na putnoj komunikaciji M-17, Sarajevo - Zenica. U sastavu pansiona je restoran, a u neposrednoj blizini su tereni za tenis, stoni tenis i fitnes.

Pansion raspolaže sa 20 kreveta u sobama sa toaletom, centralnim grijanjem, klima uređajima, telefonom, tv-om i balkonom sa pogledom na teniske terene. Nudimo visoki komfor smještaja.

Vrtna bašta i restoran su mjesta na kojima možete doručkovati, večerati i uživati u laganoj muzici i dobrom vinu, te sklapati nova prijateljstva.U sklopu pansiona "Kameni Dvorac" nalazi se restoran koji 35 godina ugošćuje goste u svom poznatom ambijentu uz lagani zvuk gitare i ljubazno osoblje. U restoranu se služe svi specijaliteti bosanske kuhinje iz koje izdvajamo ribu pastrmku iz sopstvenog bazena, dalmatinske specijalitete te talijanske i druge specijalitete.

Pansion "Kameni Dvorac" posjeduje svoj kombi-bus koji omogućava svojim gostima obilazak piramide sunca, starog grada Bobovac, obližnjim skijalištima na olimpijskim planinama, planini Vlašić i drugim destinacijama po želji gostiju.

Smještaj po destinacijama

kakanj

Smještaj u Kaknju

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU