Hotel Sunce

 

hotel sunce neum 01Dobrodošli u hotel Sunce!
Dragi gosti!! Dobro nam došli u Hotel «Sunce» i u Neum, mjesto iskonskog mediteranskog ugođaja i užitka.
Naš cilj je pružiti našim gostima nezaboravne trenutke odmora i relaksacije uz more i sunce, trenutke kojih će se dugo vremena sjećati i o kojima će s radošću pričati i drugima. Koliko smo u tome uspjeli procijenite vi, dragi gosti, a vaše zadovoljstvo i ugodan boravak u našem hotelu biti će naš glavni zadatak. Dođite i provjerite sami zašto se naši gosti vraćaju iz godine u godinu.
Veselimo se vašem dolasku...

Hotel "Sunce" je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.
Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba "Dionis", taverna "Luna", restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SATTV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.
Hotel se bavi i kongresnim turizmom, organiziranjem izleta u turisticki atraktivna mjesta (Dubrovnik, Međugorje, Mostar, Ston), fotosafarijem i fish-picnicom (Hutovo Blato) te izletima na selo.
Gostima stoji na raspolaganju: suvremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, muški i ženski frizerski salon, zubna ordinacija, ordinacija liječnika opće prakse, prodavaonica suvenira, modni butici, stolni tenis, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 suvremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mjesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mjesta te garažu sa 50 mjesta.

Smještaj po destinacijama

neum

Smještaj u Neumu

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU