Agroturizam Matuško

vmc matusko

Ako želite provesti nezaboravno vrijeme u oazi mira i nedirnute prirode koju je u današnje vrijeme teško pronaći, posjetite nas. Srdačno ste dobrodošli. Selo Moševići je staro težačko selo u zaleđu jedinoga primorskog grada u Bosni i Hercegovini, Neuma. Ovdje su ljudi od davnina obrađivali zemlju koju su otimali od krša koji ih okružuje. Sadili su duhan,vinovu lozu i masline. Iz kamenjara rastu smokve,šipci, lavanda.

U konobi koja je sagrađena 1938 a u potpunosti rekonstruirana 2007 možete uživati u tradicionalnim domaćim specijalitetima, vinu i rakiji koje sami spravljamo. Stari kameni zidovi očuvati će vas od vrućine u toplim ljetnim mjesecima a u zimskim zadržati toplinu i liijep ugođaj.

Usluge

Posjetite nas u bilo koje doba godine. Posjet u zimsko doba preporučujemo svima koji vole planinarenje.
Okruženi smo brdima sa kojih se pruža prelijep pogled na okolinu. Poslije planinarenja ogrijte se uz kamin i domaće vino.
Ljeti možete dan provesti na plaži u Neumu ili u obilasku jedne od mnogobrojnih turističkih atrakcija u našoj okolini i odmoriti se navečer u miru i tišini našega sela. Krajem rujna obično je vrijeme za berbu grožđa. Ukoliko želite možete nam pomoći pa iduće godine možete kušati vino u čijem ste spravljanju i sami učestvovali.

vmc matusko
Nudimo vam smještaj u dvije trokrevetne sobe. Obje sobe izlaze na balkon i imaju pogled na vrt.U svakoj sobi se nalazi kupatilo i wc. Možete se koristiti i kuhinjom koje se nalazi uz konobu a ako volite roštiljanje tu je kamin ili u toplije dane vanjski roštilj u vrtu.

vmc matusko

Gastronomija

Uživajte u domaćim specijalitetima.Najpoznatija a i najukusnija su svakako jela ispod sača. Kruh, janjetina ili teletina sa krompirom,sir iz mijeha,raštika sa suhim mesom i naravno hercegovački pršut. Po želji možemo pripremiti janje ili prase na ražnju. Uz to nudimo crno vino iz našeg vinograda. Tu su naravno lozovača, višnjevača i travarica.

vmc matusko

neum

visit my country booking.com

Eko turizam u BiH

vmc agroturizam Matuško

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU