Etno selo Babići - Rostovo

etno selo babici rostovo 001

Turističko naselje - „Etno selo Babići“ smješteno je na Rostovu u srcu Bosne na 1160 metara nadmorske visine, nedaleko od Bugojna te je nastalo iz čiste ljubavi prema prirodi koja kroz svih 365 dana u godini nudi pravo utočište mira, opuštanja, rekreacije i čistog zadovoljstva.

etno selo babici rostovo 002
Često se zapitate, postoji li neko mjesto na zemaljskoj kugli koje će Vam pružiti maksimalni užitak koji će Vas iznova i uvijek podsjećati da se na takvo mjesto trebate vratiti? Da, takvo mjesto je baš stvoreno za Vas, turističko naselje „Etno selo Babići“.
etno selo babici rostovo 003
U sezoni bez snijega, kada su temperature u plusu, priroda je darežljiva...Jahanje na konjima, škole u prirodi, šetnje u prirodi, mottocross, biciklističke staze, planinarenja. A ako se umorite, onda su Vam na raspolaganju udobno namještene sobe u sklopu hotela „Rostovo“ i Etno sela. Okrjepa stiže za kratko vrijeme a teško će biti odabrati nešto iz bogatog menija te sve zaliti uz kapljicu dobroga vina kojeg birate uz pomoć vinske karte.
etno selo babici rostovo 004 Team building program, romantični vikend za dvoje, vikend za cijelu obitelj, anti-stres vikend, lady vikend te posebna ponuda za umirovljenike. Ne propustite osjetiti i doživjeti prednosti posebnih sadržaja koji će oplemeniti u osvježiti duh i tijelo: wellness, fizikalna terapija, fitnes,sportska dvorana koja je idealna i za sportske pripreme. A kada zima zakuca na vrata, nema boljeg mjesta do planina i skijališta. Prava zimska bajka, čeka vas na Rostovu.
etno selo babici rostovo 005
Kvalitetne ski staze, spremno dočekuju i prave znalce ali i amatere u zimskim sportovima. Kod nas možete unajmiti i zimsku opremu ali i naučiti skijati...Isprobajte i noćno skijanje jer su staze osvijetljene reflektorima. Za cijene, ne brinite a svi gosti koji su nam već kucali na vrata i iskusili sve navedeno, znamo da su zadovoljni te da se uvijek vraćaju i prenose samo lijepe informacije svojim prijateljima, poznanicima, susjedima...Stoga, dođite k nama i provjerite što je to prava uživancija, u prirodi, čistoj, netaknutoj....

etno selo babici rostovo 006

bugojno


visit my country booking.com

Eko turizam u BiH

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU