Hotel Martin

 

hotel martin medjugorje01

Hotel MARTIN je zaista mjesto gdje će vas prijatna atmosfera i unikatni stil gostoprimstva ispuniti toplinom. Profesionalnost, udobnost te stručnost osoblja samo su dio usluge koje je za vas pripremila familija ILIĆ.

Čar hotela MARTIN ogleda se u jedinstvenom pristupu prilikom pružanja usluga. Crkva sv. Jakova nalazi se 200m od hotala MARTIN a sam hotel je smješten u centru Međugorja. Međunarodna zračna luka Mostar se nalazi na udaljenosti od samo 20 minuta vožnje od hotela (22 km). Hotel MARTIN raspolaže prostorima koji se mogu prilagoditi za sastanke, bankete i konferencije.

Hotel posjeduje intimnu trpezariju koja je već prepoznatljiva po kvalitetnoj domaćoj kuhinji. Restoran hotela MARTIN nudi razne kulinarske tajne kao izazov za vaš tek. Uživajte u hercegovačkim i internacionalnim specijalitetima u ugodnom ambijentu sa vrhunskom uslugom!

Gostima je dostupna prostorija namijenjena hodočasnicima i njihovim zajedničkim trenucima koje provode skupa u meditaciji, druženju, ili ispijanju čaja ili kave tijekom dana.

Sve sobe su veoma čiste, udobno namještene, i opremljene klima uređajima. Sve sobe posjeduju kupaonicu i balkon.

Ovo je obiteljski hotel koji će Vas svojom dobrodošlicom očarati.

citluk

Rezervacije - Hotel Martin

Hotel Martin

4

Međugorje bb
88266 Međugorje
Tel:  + 387 36 / 651 541
Mob: +387 63 / 360 610
Fax: +387 36 / 651 505
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.hotel-martin.net

Accommodation in Međugorje

Promotional Items - download

Implementation of web portal

Special Thanks

thank you

powered by Innovattivo.com /MGE & NCU