Nacionalni park Kozara - Smještaj

Ako ste se umorili od svakodnevnice gradskog života i želite mir i odmor u tišini prirode, onda je Nacionalni park Kozara pravo mjesto za Vas.
Planinarenje, biciklizam, šetnje u predivnom ambijentu kozaračkih šuma, te vrhunska usluga i ponuda objekata za smještaj, učiniće Vaš boravak na Kozari potpunim.
Posjetiocima i ljubiteljima prirode na raspolaganju su hotel Monument i pansion Bijele vode koji nude smještaj u komfornim sobama, restorane sa bogatom ponudom i ostale pogodnosti i usluge.
Za one koji traže drugačiji način smještaja na raspolaganju su bungalovi izgrađeni u karakterističnom planinskom stilu.

Više o smeštajnim kapacitetima:

Bungalovi NP Kozara

Nacionalni park Kozara nudi Vam odmor u tišini i ljepoti prirode uz smještaj u bungalovima okruženim visokim stablima četinara. Izgrađeni od drveta, sa spuštenim krovovima savršeno se uklapaju u ambijent. Svaki bungalov je kapaciteta 6 ležaja i na raspologanju ima kuhinju, trpezariju i kupatilo u prizemlju, te dvije sobe na spratu. Pored bungalova nalaze se klupe za sjedenje sa nadstrešnicom, te ljuljaške za djecu.

Bungalovi se nalaze na Mrakovici u neposrednoj blizini Spomenika i ski-staze.

Kontakt:
387 (0) 52 211 169
387  (0) 65 654 701
Email: info©npkozara.com

Hotel Monument - Mrakovica

Kategorisan sa 4 zvjezdice, hotel Monument svojim gostima nudi vrhunsku uslugu koja će Vaš boravak u ovom hotelu učiniti nezaboravnim. Hotel je smješten na Mrakovici, na oko 300 m od Memorijalnog kompleksa. Hotel raspolaže sa 31-om vrhunski opremljenom sobom i 11 luksuznih apartmana, sa ukupno 130 ležaja. Gostima su, takođe, na raspolaganju i kamin sala, aperitiv bar, sauna i restoran kapaciteta 300 mjesta.

Za sve poslovne ljude na raspolaganju je kongresna sala sa 200 mjesta, opremljena savremenom video i audio opremom, kao i poslovni salon prilagođen radu manjih grupa.
Ugodan boravak u hotelu upotpunjuje prirodno okruženje i pogled na predivne pejzaže Nacionalnog parka Kozara.

Kontakt:
387 (0)52 483 777
Email: monument©teol.net
www.hotel-monument.com

Pansion Bijele vode - Mrakovica

Pansion Bijele vode smješten je na Mrakovici, na oko 200 m od Memorijalnog kompleksa. Restoran plijeni pažnju posjetilaca svojim izgledom koji se stapa sa prirodnim okruženjem. Pansion raspolaže sa 9 savremeno opremljenih apartmana sa francuskim ležajem, hidromasažnom kadom i tušem. Gostima je na raspolaganju etno-restoran koji će, svojom bogatom ponudom domaće tradicionalne hrane pripremane na ognjištu, na potpuno stari i gotovo zaboravljeni način, učiniti Vaš boravak na Kozari još prijatnijim.

Etno restoran raspolaže sa 130 mjesta u dvije sale namještene u etno stilu koje odišu duhom starih vremena. Sklonište od planinskog sunca možete potražiti na jednoj od dvije terase koje su smještene pod krošnjama visokih četinara.

Kontakt:
387 (0) 52 482 800

www.bijelevode.pd-online.info

prijedor

National Parks in BH

bubo

Promotional Items - download

Implementation of web portal

Special Thanks

thank you

powered by Innovattivo.com /MGE & NCU